Pitsiturnaus 7.8. *PÄIVITETTY 9.7.*

Pitsiturnaus 7.8. *PÄIVITETTY 9.7.*

Vaikka keväällä ja vielä kesälläkin on ollut täysin poikkeukselliset ajat, niin Pitsiturnaus järjestetään, ja Sport on siellä mukana! Eli tosiaan, perinteinen jokavuotinen kiekkokauden avaus on taas käsillä ja mehän sinne tietenkin lähdemme. Ankeaan koronakurjuuteen voi lähteä hakemaan helpotusta esim. tulemalla mukaan reissuun.

*PÄIVITYS*

Lippujen hinnat on julkaistu. Hinnat ovat jaoteltu lohkojen mukaan. Meidän paikka on näillä näkymin lohkossa 5 ja lipun hinta sinne on 50€. Meille on luvattu 40 lippua. Se tarkoittaa että matkaan pääsee 40 nopeinta. Halli tulee olemaan täynnä rajoitukset huomioon ottaen, joten voi olla että muualta lippuja ei saa.

Hallituksen kokoontumisrajoitusten vuoksi hallilla oleilu on rajoitettu siten, että katsomo on jaettu lohkoihin ja liikkuminen lohkojen välillä on estetty. Meidän lohko on numero 5 ja siellä on oma kaljateltta sekä saniteettitilat. Lukko haluaa myös kaikkien mukaantulijoiden nimet ja puhelinnumerot siltä varalta että jollakin katsojalla kyseisessä lohkossa todetaan koronavirus. Nimet ja numerot otetaan ylös matkan aikana bussissa. Pitsiturnaus on yksi harvoja tämän kesän aikana järjestettäviä suurtapahtumia Suomessa. Käyttäydytään sen mukaisesti ja kunnioitetaan rajoituksia!

Sport aloittaa turnauksensa klo. 12:30 Ässiä vastaan ja toisessa ottelussa on vastassa Lukko klo. 15:00. Tämän jälkeen mahdolliset välierät sekä finaali ja uuden sääntömuutoksen myötä myös lohkojen viimeiset pelaavat toisiaan vastaan. Takaisin Vaasaan lähdemme kun Sportin urakka päättyy.

Matkaan lähdemme kaupungintalolta klo. 09:00. Matkan hinnat ovat jäseniltä 70€ ja ei-jäseniltä 80€. Hinnat sisältävät turnauslipun sekä bussikyydin molempiin suuntiin. Maksu käteisellä bussiin noustessa.

Ilmoittautumiset tuttuun osoitteeseen vaasansportinkannattajat@gmail.com