Osallistu Sportin näkyvyyspakettiin!

Osallistu Sportin näkyvyyspakettiin!

Vaasan Sportilla on takana nyt kuusi kautta liigaa, ja tulokset ovat olleet mitä ovat olleet. Sija 10 parhaimpana saavutuksena. Nyt on aika vaasalaisen jääkiekkoväen näyttää voimansa ja tukea Sportia myös mahdollisuuksien mukaan rahallisestikin. Me kaikki haluamme nähdä Sportin kilpailevan Liigassa tasaväkisesti muiden kanssa. Sport on päättänyt kerätä rahaa näkyvyyspaketilla. Red Army on päättänyt osallistua näkyvyyspakettiin tällä hetkellä 500 eurolla ja haastamme teidät kaikki mukaan. Ideana olisi, että rahat maksetaan Red Armyn tilille, ja ne luovutetaan lyhentämättömänä Sportille. Jos ET halua omaa kuvaasi uuden hallin seinälle, voit lahjoittaa tukesi meidän kautta. Jokainen summa 1 eurosta eteenpäin on tärkeä.

Eli jos haluat osoittaa tukesi meidän kautta niin voit laittaa lahjoituksesi Kyrönmaan osuuspankin tilille FI94 4727 0010 1358 99. Laita viestiksi ”näkyvyyspaketti”.

Kiitos tuestasi!

Linkki Sportin näkyvyyspakettiin: https://vaasansport.fi/fi-fi/article/uutinen/tue-sportia-nyt-ja-olet-nakyvilla-vaasan-sahko-areenassa/5434/