HIFK – Sport 7.12.

HIFK – Sport 7.12.

HIFK – Sport 7.12.

Tähän reissuun pikaiset ilmoittautumiset, viimeistään 30.11. mennessä! Aikataulu on tiukka, mutta mahdollinen!

Mitä tehdä itsenäisyyspäivän jälkeen? No vaikkapa lähteä Hesaan!

Linnanjuhlien krapulapäivään yhtenä hyvänä lääkkeenä Liiga tarjoaa herkkupalan HIFK – Sport. Toki vaikka krapulaa ei olisikaan, niin tämä ottelu on varmasti parasta mitä perjantaina voi tehdä.
Joillakin voi ehkä olla perjantaina töitä, mutta mielumminhan sitä Sportin otteita katselee. Hommaa sinäkin siis 7.12. vapaaksi! Reissuja Helsinkiin emme ole tehneet näiden liigavuosien aikana, joten kyseessä on siinäkin mielessä harvinaista herkkua.
HIFK on ollut Sportille tyly isäntä niin kotona kuin vieraissa, mutta nyt rankassa laskuhumalassa rämpivä HIFK (tätä kirjoittaessa sijalla 11) ei ole kuitenkaan mikään pisteautomaatti, mutta yllätyksen mahdollisuutta se nostaa kovasti, kun Sportin pelaamista on ollut ilo seurata ensimmäisen kerran tällä liigataipaleella.

Bussi Nordikselle lähtee kaupungintalolta klo. 11:00 ja hinta on jäseniltä 30€ ja ei-jäseniltä 40€. Hinnat sisältävät matkan molempiin suuntiin ja ottelulipun. Takaisin Vaasaan lähtö heti ottelun jälkeen. HUOM! Ilmoitamme sähköpostilla jos lähtöaika muuttuu. Ilmoita sähköpostilla mikäli haluat fanituotteita.

Ilmoittautumiset sähköpostitse, tiedät kyllä mihin: vaasansportinkannattajat@gmail.com

Lähde sinäkin kannustamaan Sportia ottamaan tärkeät pisteet kevättä ajatellen. Me mennään kohti pleijareita!