Vaasan Sportin osakeanti

Vaasan Sportin osakeanti

Vaasan Sportin osakeanti

Sportin kannattajia on hehkutettu jälleen tänä vuonna eri medioissa ympäri Suomen, välillä vähän turhankin paljon. Nyt on aika osoittaa, että olemme oikeasti kaiken sen hehkutuksen arvoisia kaukalon ulkopuolellakin.

Sport on kuluneella kaudella ollut isojen haasteiden edessä. Vuosikymmeniä alasarjoissa tarponeen seuran on täytynyt lyhyessä ajassa päivittää organisaationsa liigan vaatimuksia vastaavaksi. Harppaus Mestiksestä Liigaan on ollut suurempi, kuin mitä useimmat pystyivät kuvittelemaan. Organisaatiota on vahvistettu, henkilökuntaa on palkattu lisää ja sponsoreita on metsästetty haastavassa taloudellisessa tilanteessa. Tämän lisäksi kaukaloon on hankittu liigatasoinen joukkue ja valmentajisto, sekä junioritoimintaan on satsattu lisää resursseja. Aikaa kaikkeen tähän oli noin puoli vuotta.

Haastetta lisää myös liigalisenssi, joka pitää maksaa seuraavien vuosien aikana. Seura on kehittynyt viimeisen vuoden aikana ja toimistolla on tehty hienoa työtä, mutta haasteita on vielä edessä.

Vaasan Sport käynnisti 31.1.2015 osakeannin, jonka tarkoituksena on vahvistaa osakeyhtiön pääomaa ja mahdollistaa isompia satsauksia tulevina kausina. Emme ole tulleet liigaan vain roikkumaan mukana, olemme tulleet menestymään.

Osakeannin vähimmäistavoitteesta 150 000 eurosta on tällä hetkellä kasassa noin puolet ja aikaa on jäljellä enää 10 päivää. Nyt on meidän kannattajien aika lisätä kampanjaan vauhtia ja tuoda se maaliin. Suomen kuuluisimpien kannattajien on aika näyttää Sport-perheen voima!

Ultras 06 ja Red Army haastaa jokaisen Sport-kannattajan sijoittamaan (ainakin) 120€ Sportin osakeantiin ja haastamaan mukaan kolme ihmistä lisää.

Ultras 06 & Red Army

———————–

Vasa Sports Aktier!

Det har i år igen haglat beröm över Vasa Spors suporter klubb i olika medier runt om i Finland,ibland lite onödigt mycket. Nu är det hög tid att vi verkligen gör rätt för allt beröm även utanför hallen.

Sport har inför denna säsong stått inför en otroligt stor uppgift. Sport har efter årtiondens harvande i lägre divisioner byggt under en otroligt kort tid en Liiga organisation som fyller Liigans hårda krav, skillnaden mellan Mestis och Liigan är mycket större än många kan föreställa sej. Organisationen har stärkts personal har anställts sponsorer har jagats och allt för att hålla ekonomin i skick. Och utöver allt detta skapat ett slag kraftigt Liiga lag, tränar stab och inte minst har mer satsats på junior verksamheten, och allt detta på lite på ett 6-7 månader.

En stor utmaning är även Liiga Lisencen som ska betalas under kommande år,föreningen Vasa Sport har utvecklats mycket det senaste året men som sagt det återstår ännu mycket hårt arbete.

Vasa Sport startade 31.1.2015 en aktie försäljning som har till syfte att stärka bolaget egna kapital samt möjlig göra en lite större satsning kommande år,Vi har inte kommit till Liigan bara för att hänga kvar där nej vi är där för att skörda framgångar.

Aktienas försäljnings minimi mål är 150,000 euro och vi är halv vägs till målet med 10 dagar kvar Nu är det vi suportrars skyldighet att driva kampanjen framåt och föra den i mål, För Finlands mest kända suporter grupp är det dax att visa Familjen Spors krafter !!!

Red Army och Ultras06 utmanar alla Sport suportrar att köpa (minst) en Aktie a 120 euro gärna fler om möjlighet finns. Och samtidigt utmana 3 personer eller företag.

Ultras 06 & Red Army