Pitsi-turnaus 5.8

Pitsi-turnaus 5.8

Järjestämme matkan Rauman pitsi-turnaukseen 5.8.2016 Hinta jäseniltä 55e ja ei-jäseniltä 65e. Hinnat sisältävät päivä lipun. Matk maksetaan käteisellä, joten toivomme tasarahaa. Bussi lähtee kaupungin talolta 04.30 aamuyöstä (ensimmäinen ottelu 09.00) ja poistumme Raumalta heti kun sportin pelit on pelattu. Ilmoittautumiset tuttuun tapaan vaasansportinkannattajat@gmail.com Jos haluat fanituotteita kerrothan niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

RA arrangerar resa till Raumo och Pitsi turneringen 5/8 2016 , På grund av att Sport spelar första matchen redan kl 09,00 så blir det tidig avfärd vi åker som vanligt från stadshuset kl 04,30 går bussen- Priset på denna resa är 55 euro för medlemmar och 65 euro för ikke medlemmar Priset inkluderar turnerings biljett, Vi återvänder till Vasa omedelbart efter Spors sista match.Anmälningar tas emot som vanligt på vaasansportinkannattajat@gmail.com Vill du köpa Fan produkter meddela det i samband med din anmälan. så tar vi med till bussen. Och som vanligt är set 18 års åldersgräns för att resa utan målsman. Och vi ser gärna jämna pengar då du betalar resan.