Marssi kotiavaukseen torilta hallille!

Marssi kotiavaukseen torilta hallille!

Sportin Kannattajat järjestävät marssin lauantaina 13.9 pelattavaan kotiavaukseen. Marssin lähtö tapahtuu Vaasan torilta 15.00, mutta torille kokoonnutaan jo hyvissä ajoin (14.00). Kaikki Sport-mieliset ovat tietenkin enemmän kuin tervetulleita vauvasta vaariin. Pyydämme että kovemmasta menosta pitävät asettuvat banderollin lähelle marssin lähtiessä ja hieman rauhallisemmissa merkeissä marssijat kuten lapsiperheet sijoittuvat letkassa hieman taaemmas. Näin takaamme jokaiselle mieluisen meiningin. Toivomme teidän pukevan päällenne mahdollisimman paljon punaista ja valkoista jotta tapahtumasta saadaan mahdollisimman näyttävän näköinen. Kutsukaa myös ystävänne mukaan tapahtumaan, tehdään yhdessä päivästä ikimuistoinen! Nu kör vi!

Kiitämme Fantoytä tuesta.