Kulttuurimatka Poriin lauantaina 6.2.

Kulttuurimatka Poriin lauantaina 6.2.

Lähdemme vierasmatkalle naapurimaakuntaan, Satakuntaan, ikimuistoisien liigakarsintojen vastustajamme Porin Ässien kotikaukaloon Isomäkeen. Kaikki muistavat miten olut ja makkara loppuivat myyntipisteistä jo toisella erätauolla, mutta toivottavasti halliremontin jälkeen asiat ovat muuttuneet parempaan suuntaan. Vaasalaisten tulemista paikalle pelättiin Porissa, ja sitä vaikeutettiin nostamalla lippujen hintoja. Mutta se ei meitä haitannut. Ei silloin, eikä nyt. Tällä kertaa matkan hinta on 20 euroa jäseniltä ja 30 euroa ei-jäseniltä ja se maksetaan bussiin noustessa käteisellä, sisältäen ottelulipun. Bussit lähtevät kaupungintalolta silläkin uhalla, että Vaasan kaupunki suuttuu siitä että tukimme Vaasan keskustan liikenteen kuten olemme aiemminkin tehneet. Lähtöaika klockan 13:00.

Ilmoittautumiset tietenkin tuttuun sähköpostiosoitteeseen vaasansportinkannattajat@gmail.com

Jos haluat ostaa fanituotteita matkalla niin kerro haluamasi tuotteet ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikki bussilla reissuun, jotta ei tarvitse nähdä sitä henkilöautojen määrää tienvarressa matkan varrella, matkustajien tyhjentämässä rakkoaan pitkin kasitietä kuten vuonna 2009. Vaikka ei siinäkään mitään pahaa ole niin bussissa on kuitenkin vessa. Tule sinäkin mukaan kannattamaan Sport voittoon!

———————————–

NU INTAR VI BJÖRNEBORG !!!!!!!

Vaasan Sportin kannattajat ordnar en megaresa till Björneborg lördag den 6/2. Målet är att få till en likadan stämmning som under liigakvalet 2009!

Alltså så många bussar som möjligt fulla med Sporttis fans. Kom med och visa Björneborgarna var i Finland de bästa supportrarna finns!! Resans pris ett verkligt fyndpris 20€ för medlemmar och 30 € för annat löst pack ????????

Bussarna avgår som vanligt från stadshuset avfärd mot Björneborg är kl 13.00. Betalnig sker vid ombordstigning på bussen. Ha gärna jämna pengar. Anmälningar görs till vaasansportinkannattajat@gmail.com

KOM IGEN NU KÖR VI !!!!

P.S Vill du köpa några fani produkter meddela det samtidigt som du anmäler dej så tar vi med till bussen.